VIVA AFRIKA

VIVA AFRIKA Smaakvolle Afrikaanse lekkernijen

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 272 beoordelingen
19 jan 2022 om 21:36 Eten was super lekker! Langere delivery time.
15 jan 2022 om 22:58 Heel lekker gegeten, wij hadden een extra enjera besteld, maar dat had niet gehoeven want we kregen er al heel veel :) De bezorgtijd was wel lang, maar dat ben ik gewend van Rotterdam. Zeker een aanrader!
15 jan 2022 om 19:38 Het eten was lekker! Had van te voren besteld want zaterdag zijn ze druk en was super tevreden met me eten. Lamsvlees was heerlijk, linzen waren zo lekker en de Okra, warme groentes en verse sla waren een perfecte aansluiting. Voor herhaling vatbaar!
9 jan 2022 om 19:19 Heerlijk
29 dec 2021 om 14:26 Lekker en nog heel warm, bezorging vlot
9 nov 2021 om 23:18 Food was really good and delivery was on time. Would definitely order again :)
9 okt 2021 om 22:35 Heerlijk vers eten bezorging duurde wel lang
8 sep 2021 om 20:33 Het was lekker maar wel weinig groenten. Voorheen kregen we 1 bakje groenten pp maar nu deelden we 1 bakje met 2 pers. Oa wat paprika, een kwart aardappel, 2 stukjes wortel voor 2 personen is te weinig. Hoop dat dit eenmalig was.
2 sep 2021 om 20:24 Eten is super lekker, altijd bij Viva Afrika :) De bezorging was rond de ingeschatte tijd bezorgd (direct na opname van de bestelling) Prima bestelervaring!
24 aug 2021 om 23:47 Ontzettend lekker gegeten. Mooie smaken. Alles was warm, goede portie en snelle bezorging.
13 aug 2021 om 22:47 Linzensoep erg lekker bonen vondt ik erg duur voor paar bonen 15 betaald
7 aug 2021 om 21:41 Duurde 1,5 uur voordat het bezorgd werd. Eten was koud. Smaak was prima.