VIVA AFRIKA

VIVA AFRIKA Smaakvolle Afrikaanse lekkernijen

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 266 beoordelingen
9 okt 2021 om 22:35 Heerlijk vers eten bezorging duurde wel lang
8 sep 2021 om 20:33 Het was lekker maar wel weinig groenten. Voorheen kregen we 1 bakje groenten pp maar nu deelden we 1 bakje met 2 pers. Oa wat paprika, een kwart aardappel, 2 stukjes wortel voor 2 personen is te weinig. Hoop dat dit eenmalig was.
2 sep 2021 om 20:24 Eten is super lekker, altijd bij Viva Afrika :) De bezorging was rond de ingeschatte tijd bezorgd (direct na opname van de bestelling) Prima bestelervaring!
24 aug 2021 om 23:47 Ontzettend lekker gegeten. Mooie smaken. Alles was warm, goede portie en snelle bezorging.
13 aug 2021 om 22:47 Linzensoep erg lekker bonen vondt ik erg duur voor paar bonen 15 betaald
7 aug 2021 om 21:41 Duurde 1,5 uur voordat het bezorgd werd. Eten was koud. Smaak was prima.
27 jul 2021 om 19:44 Heerlijk gegeten!
20 jul 2021 om 21:23 Lekker, veel enjeerah's!
5 jul 2021 om 17:05 Very Nice, Spiced exactly right, Thank yu!
13 jun 2021 om 20:42 Eten zo als altijd heerlijk! Je moet er van houden en wij komen sinds jaren regelmatig terug. Alischa dorho, zgni en kitfo, extra spinazie erbij en smullen maar!
4 jun 2021 om 1:29 Gelieve als je iets extra besteld ook als extra erbij zetten. Gewoon in een aparte bakje dat je ook kan zien dat het extra is. Helaas ik heb dit x extra betaald voor enjera maar niet gekregen. Hopelijk zetten jullie dat er volgende keer wel gewoon erbij.
1 jun 2021 om 0:20 lekker zeg, heb ervan genoten