VIVA AFRIKA

VIVA AFRIKA Smaakvolle Afrikaanse lekkernijen

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 280 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Viva Afrika. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2022 om 21:26 Het was eten was echt kapot lekker. In lange tijd niet zo smaakvol gegeten. Alleen zat ik binnen 1,5u met diarree op de wc
31 mei 2022 om 23:56 Het eten was weer top. Bezorger was ook aardig en heeft hard gefietst (bedankt) maar het eten was dit keer erg laat vanwege topdrukte -of te weinig bezorgers- bij Thuisbezorgd.
24 mei 2022 om 8:14 Canceled my order after an hour of waiting at night
29 apr 2022 om 21:49 Heel lekker. Toetje met couscous en yoghurt was ook heel verrassend lekker.
27 mrt 2022 om 21:02 Snelle bezorging en heerlijk warm, vers en lekker eten. Zeer tevreden we gaan vaker bestellen.
30 jan 2022 om 22:44 Te laat bezorgen.
19 jan 2022 om 21:36 Eten was super lekker! Langere delivery time.
15 jan 2022 om 22:58 Heel lekker gegeten, wij hadden een extra enjera besteld, maar dat had niet gehoeven want we kregen er al heel veel :) De bezorgtijd was wel lang, maar dat ben ik gewend van Rotterdam. Zeker een aanrader!
15 jan 2022 om 19:38 Het eten was lekker! Had van te voren besteld want zaterdag zijn ze druk en was super tevreden met me eten. Lamsvlees was heerlijk, linzen waren zo lekker en de Okra, warme groentes en verse sla waren een perfecte aansluiting. Voor herhaling vatbaar!
9 jan 2022 om 19:19 Heerlijk
29 dec 2021 om 14:26 Lekker en nog heel warm, bezorging vlot
9 nov 2021 om 23:18 Food was really good and delivery was on time. Would definitely order again :)