VIVA AFRIKA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 288 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Viva Afrika. Meer weten? Ontdek meer

9 dec 2022 om 19:32 Eten was op tijd klaar en vond het super lekker. Is echt een aanrader
10 nov 2022 om 22:30 Heerlijk gegeten.
7 aug 2022 om 19:51 Stuk later dan aangegeven. Eten erg smakelijk en porties zeer royaal. Vlees was supermals, wel erg veel boter. Dat maakte het nogal vet/zwaar.
14 jun 2022 om 21:26 Het was eten was echt kapot lekker. In lange tijd niet zo smaakvol gegeten. Alleen zat ik binnen 1,5u met diarree op de wc
31 mei 2022 om 23:56 Het eten was weer top. Bezorger was ook aardig en heeft hard gefietst (bedankt) maar het eten was dit keer erg laat vanwege topdrukte -of te weinig bezorgers- bij Thuisbezorgd.
24 mei 2022 om 8:14 Canceled my order after an hour of waiting at night
29 apr 2022 om 21:49 Heel lekker. Toetje met couscous en yoghurt was ook heel verrassend lekker.
27 mrt 2022 om 21:02 Snelle bezorging en heerlijk warm, vers en lekker eten. Zeer tevreden we gaan vaker bestellen.
30 jan 2022 om 22:44 Te laat bezorgen.
19 jan 2022 om 21:36 Eten was super lekker! Langere delivery time.
15 jan 2022 om 22:58 Heel lekker gegeten, wij hadden een extra enjera besteld, maar dat had niet gehoeven want we kregen er al heel veel :) De bezorgtijd was wel lang, maar dat ben ik gewend van Rotterdam. Zeker een aanrader!
15 jan 2022 om 19:38 Het eten was lekker! Had van te voren besteld want zaterdag zijn ze druk en was super tevreden met me eten. Lamsvlees was heerlijk, linzen waren zo lekker en de Okra, warme groentes en verse sla waren een perfecte aansluiting. Voor herhaling vatbaar!