VIVA AFRIKA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 324 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Viva Afrika. Meer weten? Ontdek meer

10 jun 2024 om 19:56 Super lekker. Moet ik vaker doen! Waarom was de bezorging 5 euro tho?!
8 mei 2024 om 21:54 lekker als altijd.
15 apr 2024 om 22:24 erg goed eten smaakvol top
10 apr 2024 om 21:15 Vier gerechten besteld die samen goed waren voor voor twee gerechten. Kwaliteit was niet wat ik gewend was van ze. Ook kreeg ik de bijbehorende groentes niet bij me bestelling. Heel jammer.
16 mrt 2024 om 21:11 Perfect zoals altijd! Precies op tijd, warm, en heerlijk. Ook goed op opmerking gelet. Al jaren een favoriet.
5 mrt 2024 om 16:59 Heerlijk eten, lekker veel en optijd
2 mrt 2024 om 20:22 Powerfood
28 feb 2024 om 23:06 We hebben een uur en driekwartier op ons eten gewacht. Het eten was lekker.
12 jan 2024 om 9:50 Wat heb ik genoten van de Gored Gored!!! De biefpuntjes waren heerlijk mals, alle bijgerechten ook erg lekker. Ik heb zitten smikkelen en smulllen!!!!!!!
16 dec 2023 om 20:45 Ik at al jaren in het restaurant, altijd heerlijk. Nu een keer besteld en ook weer top! Voedzaam, gezond, genoeg, goede prijs.
27 nov 2023 om 19:06 Great!